Wat een dag -> Skye is terug

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

Vandaag eerst naar de DA geweest voor de jaarlijkse check-up, entingen en voor een hoop vragen en Nyx zijn ontheffing voor het trekken van de step.
Nyx mag nu over 3 weken legaal naar het buitenland, haha :P
Meneer heeft atopie volgens de dierenarts, wel een milde vorm maar toch. Ik gebruik nu Calendulazalf voor zijn huidje, maar andere tips zijn ook welkom. De dierenarts gaf geen medicatie mee, omdat hij het mild heeft. Testen wat voor atopie hij precies heeft is een optie, maar staat helaas niet garant voor genezing.
Ontheffing mag ik morgen komen halen en dan kan ik hem opsturen. De DA had hier om gevraagt, omdat ze graag de tijd wou hebben om het in te vullen, aangezien het haar eerste keer zou worden. Vond ik prima natuurlijk, blij dat ze het zo goed wou doen!
En als laatste natuurlijk een lekkere kluif uitkiezen in de winkel!

Daarna vlug naar huis want een vriendin van mij kwam eraan met Nyx zijn vriendinnetje Kyara.
Dikke pret gehad die 2. Ze hadden elkaar weken niet gezien en dat was te merken, halve huis op z'n kop, mand aan de andere kant van de kamer, haha.

Vlak voor het eten mijn mail gechecked. Het gaat niet goed op het thuis front met Skye. Of ze terug kon komen.
Ze had dit weekend gehapt naar een persoon in huis en die tolereert Skye niet langer is huis. Ze komt dus zo terug....
We gaan ze het hemd van het lijf vragen, aangezien haar hap probleem bekend was.
Of Skye opnieuw geplaatst wordt of blijft word afwachten.
Willen we Skye opnieuw een verhuizing aan doen?
Hoort Skye wel bij ons thuis?
De tijd zal het leren....

honden page profiel JennyJenny 3 doggies

honden foto van Jenny

Gelukkig gaat het goed met Nyx, maar wat jammer van Skye zeg. Hoe kijk je er zelf tegenaan? Zou je het aankunnen Skye erbij te nemen?

honden page profiel jaimiejaimie 3 doggies

honden foto van jaimie

Ik steun je nog steeds.
Welke beslissingen je ook neemt.
Maar dat weet je wel he ;-)
Sterkte ermee hoor.

honden page profiel UnknownUnknown 3 doggies

honden foto van Unknown

Ach jee, ik volg het verhaal van Skye al een tijdje ook via facebook. Wat onwijs jammer dat dit nu gebeurt, jullie hadden toch goed geinformeerd.. Altijd lastig om te bepalen wat te doen in zo'n situatie. Ik denk dat je dit zelf het beste kan beoordelen. Ik heb zelf een pack van 4 en die kunnen goed met elkaar. Mijn 2 jongsten hebben het wel eens aan de stok gehad, maar die schelen maar twee maanden en heb goed kunnen ingrijpen waardoor ze nu al doorhebben dat vechten niet de bedoeling is. Ze moesten elkaar immers sowieso leren kennen. Tja, ik ben heel gelukkig hoe het hier gaat maar ik heb geen idee bij jullie. Wat zegt je gevoel? Kan je het zo begeleiden dat ze wel zou kunnen blijven? Heel veel sterkte en groot gelijk dat je vragen gaat stellen. Ook hoop ik dat Nyx goed op het zalfje reageert, wel fijn van de ontheffing! Hoop met je mee op een goede oplossing.

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

De mensen kwamen aanzetten met dikke ogen en het was duidelijk dat ze veel plezier aan Skye beleefden! En ze konden leuke dingen over haar vertellen die we echt herkende! En leuke foto's laten zien. Skye blijkt echt gek op water te zijn, dat vermoedde hadden we al :p

Helaas gaat ze niet goed met een gezinslid. Ze heeft er geen klik mee. Haar eerste hap richting deze persoon was tijdens het aaien en werd daarna alleen maar erger.

We kijken de komende tijd hoe het gaat. We nemen nog even geen beslissing of ze wel of niet blijft

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

Skye en Nyx lijken weer op t punt als toen Skye wegging.

Skye is alleen wel loops, dus Nyx zal zeer binnenkort bij de oppas zitten :( wil hem liever niet missen, maar het kan even niet anders....

Volgende forumvraag: hondenbelasting
^